Aanplanten van bomen

Het correct aanplanten van bomen is een secure aangelegenheid. Een boom is een complex en evenwichtig systeem dat niet alleen wat water en grond nodig heeft om te kunnen groeien, maar bijvoorbeeld ook de juiste voedingsstoffen. Het correct planten van bomen begint al bij de juiste soortkeuze. De boomsoort moet niet alleen passen bij de wensen van de toekomstig eigenaar, maar ook kunnen groeien op de beschikbare grondsoort en overweg kunnen met de grondwaterstand ter plaatse.

Te diep aanplanten is een van de hoofdoorzaken van sterfte binnen het eerste jaar na aanplant. Het op de juiste manier aanplanten van uw boom is van levensbelang. Na de aanplant dient uw boom verzorgt te worden zodat de overlevingskansen verhoogt worden. Correct water geven en begeleidingssnoei zorgen ervoor dat uw boom snel een volwassen staat kan bereiken. Het reglementair aanplanten van een boom voorkomt juridische problemen in de toekomst. De juiste wijze van aanplanten garandeert het beste resultaat. Een resultaat waar u als eigenaar trots op kunt zijn.

Laat u daarom bij het aanplanten van uw boom goed adviseren. Arbor-Tech heeft een uitgebreide kennis van boomsoorten en kan u helpen om de juiste keuze te maken met het mooiste resultaat. Arbor-Tech plant voor u de boom op de juiste wijze aan zodat u zeker bent van een goede start!

Contacteer ons via de website
of bel op ons gratis nummer 0800 12 100.